VISTA QULU – A NAGY VISSZATÉRÉS

Vista QuluTöbb éves szünet után egy rendkívül felhasználó barát és költséghatékony videó menedzsment szoftverrel tér vissza a Vista a magyar biztonságtechnikai piacra.

A Vista elsődleges célja, főként a végfelhasználók igényeit szem előtt tartva egy olyan videó menedzsment kifejlesztése volt, ami a legkorszerűbb technológiákat, jellemzőket és irányvonalakat foglalja magába. Az egyik ilyen irányvonal például az, hogy minél több gyártó kamerája használható legyen a rendszerben. A Vista qulu kompatibilis az összes, ONVIF S profile-t alkalmazó kamerával, és lehetőséget biztosít hemiszférikus kamerák alkalmazására is.

Ha telepítés során kiválasztjuk a kamerák optimalizálása lehetőséget, a szoftver az első indítás után automatikusan megkeresi a hálózatra csatlakoztatott kamerákat és elvégzi a szükséges beállításokat a kamerákban, a felhasználók, vagy a kivitelezést végzők beavatkozása nélkül. Ha később egy új kamerát csatlakoztatunk a rendszerhez, azt a szoftver érzékeli automatikusan hozzáadja a kameralistához.

A rendkívül jól átlátható felhasználói interfész, úgy lett kialakítva, hogy kezelése egyszerű, gyorsan elsajátítható és intuitív legyen. A szoftver egy üres, kamerák nélküli oldallal indul, amit aztán a felhasználó kedve szerint alakíthat, illetve készíthet újabb és újabb kamerakiosztásokat, elrendezéseket.

A Vista Qulu demo verziója a videó alatt található linkről szabadon letölthető. A demó szoftverrel tesztelhető a kamerák kompatibilitása. Telepítést követően a szoftverből igénylehető egy próbalicenc, ami 4 kamera rögzítését teszti lehetővé 30 napon keresztül.