ÚJ ENEO HDCCTV RENDSZEREK

kameraA HDcctv (High Definition closed circuit television) szabvány megoldást jelent a régi koaxiális kábeleken működő analóg rendszerek egyszerű és gyors modernizálására, az eddig csak IP rendszereknél elérhető, nagy felbontású (HD) video megfigyelésre, a meglévő kábelek cseréje nélkül.

Az eneo termékpalettáján megtalálható minden, ami a HDcctv rendszerre való átálláshoz szükséges. A HDR-5008 típusú rögzítő egy hibrid megoldás, ami támogatja a HDcctv mellett PAL vagy 960H videó jeleket és csatlakoztatás után érzékeli a felbontást, majd automatikusan konfigurálja a lényeges beállításokat. Ez a megoldás segíti a régi analóg rendszerről való átállást és nincs szükség az összes kamera egyidejű cseréjére.

A kamerák tekintetében sem kell szűkölködni, több mint 15 kamera található az eneo új HDcctv kamerakínálatában. Ugyanúgy megtalálhatók fix vagy PTZ dome, valamint box kamerák, mint az analóg és az IP rendszereknél. A jól ismert, könnyű telepítést biztosító Candid és Castillio házak sem maradhatnak ki a kínálatból, ráadásul számos új funkciót ismerhetünk meg, ami növeli a video megfigyelés minőségét és biztonságát egyaránt.