THERMAL RADAR – A VILÁG ELSŐ FORGÓFEJES 360°-OS HŐKAMERÁJA

hőkameraMi is a Thermal Radar?

A Thermal Radar egy innovatív, díjnyertes hőképalkotó eszköz, amely egy 360°-os vizuális lefedettséget kínál, egy nagyteljesítményű hőkamera és egy intelligens térinformatikai platform alkalmazásával. Így biztosítva minden eddigit felülmúló megfigyelési és detektálási lehetőséget a végfelhasználók számára.

A Thermal Radar rögzített kiváló minőségű 360°-os kamera segítségével figyeli meg a védendő területet és észleli az emberek, járművek, állatok esetleg tüzek által kibocsátott hőnyomokat. panorámaképen. Ez az egyedüli, önálló őrszem szemmel tartja a védendő objektum környezetét, több mint 600 méteres körzetben és azonnali riasztás jelzést ad behatoló észlelését követően, melyet igény szerint továbbíthat, GSM, CDMA, WiFi vagy műholdas kapcsolaton keresztül.

Alkalmazási területek:

Videómegfigyelés

Modern, megfizethető hőkamerás rendszer, ami mindezidáig elképzelhetetlen volt. Rengeteg szervezet hosszú ideje próbálja kiváltani hagyományos területvédelmi kameráit a drága, de jóval megbízhatóbb hőkamerákra. A Thermal Radar költséghatékony és kiváló lehetőséget biztosít a meglévő terület és kerítésvédelmi rendszerek fejlesztésére illetve kiváltására szinte bármely területen, csak, hogy néhányat említsünk a nagy alapterületű autókereskedések, víztározók, építkezések, hidak, áramelosztók, erőművek védelmére.

A Thermal Radar alkalmazásával 16 hőkamera váltható ki egy termo szenzorral és mindössze 6 Watt teljesítményt igénnyel. Ezáltal a Thermal Radar kiválóan alkalmas mobil használatra mivel a rendkívül alacsony áramfelvételnek köszönhetően akár napelemekkel is üzemeltethető. Nagyszerűen alkalmazható továbbá a lakott területektől távol eső telephelyek, illetve kritikus infrastruktúrák védelmére.

Forgalomirányítás

Egy új és izgalmas alkalmazási kör, melyben a Thermal Radar a közlekedési csomópontok irányítására, felügyeletére szolgál. A kamera 360°-os látószöge képessé teszi az egész csomópont ellenőrzésére. Így a csomópont irányító rendszer egyedül a kamerától megkaphatja az össze vezérlőjelet, amit kiválthat egy közeledő jármű, vagy egy a zebrán átkelő gyalogos. Egyetlen Thermal Radar kameraképe és intelligenciája kiválthatja az aszfaltba épített gépjármű érzékelő hurkokat, a sávokat ellenőrző radar érzékelőket, és a gyalogosok zöld jelzéseit kiváltó nyomógombokat.

Tűzérzékelés

A Thermal Radar jól alkalmazható erdőtüzek korai detektálására és jelzésére. Egy opcionális, 10 méter magas mobil toronyrendszer segítségével a kamera könnyen és gyorsan telepíthető és megfelelő beállításokkal képes egy 3 méter kiterjedésű tűz detektálására 5 km-es körzeten belül.

A Thermal Radar előnyei

A Thermal Radar új „egy pontból történő” megfigyelési és detektálási megközelítése egy rendhagyó filozófiát teremt. Azokon a helyeken ahol mostanáig, a hagyományos rendszerek esetében számtalan kamera alkalmazásával próbálták megfigyelni a védendő terület határán lévő valós, vagy virtuális kerítést, a Thermal Radar egy jóval költséghatékonyabb megoldást kínál, a mindössze egyetlen kamerával készített 360°-os HD panoráma képek használatával. Ez az egy kamera a megfelelő helyen letelepítve képes lehet a területre történő valamennyi behatolási kísérlet korai detektálására és felismerésére.

TIR Szoftver

A kamera iparvezető szoftverplatformja lehetőséget biztosít a védett területre való behatolási kísérletek monitorozására, a behatolók nyomon követésére. A szoftver azonnal értesíti a felhasználókat a védett területekre való behatolásokról és továbbítja a jelzéseket az előre meghatározott kommunikációs csatornákon.