Rólunk

Az ORION 21 Kft. 2007-ben alakult. A kezdeti időszakban főként tanácsadó tevékenységgel és vagyonvédelmi rendszerek telepítésével szereztünk, a biztonságtechnika szakterület szinte minden ágára kiterjedő tapasztalatot. Az utóbbi években egy spciális részterületre a kiemelten védett területek és objektumok fizikai védelmére specializálódtunk és ezen szakágban nyújtunk kiemelkedő szolgáltatásokat.

Napjainkban a terrorelhárítás kiemelt fontosságú, különös tekintettel a magasabb biztonsági kockázatú helyszíneken. Célunk, hogy szolgáltatásaink és minősített ’anti-terror’ eszközeink segítségével, teljeskörű megoldást tudjunk biztosítani ügyfeleinknek a jelen kor kívánalmai szerint. Az általunk forgalmazott ’anti-terror’ minősített süllyedő oszlopok, az alvázscanner rendszerek és a szintén minősített ’anti-terror’ utcai bútorzatok teljeskörűen garantálják ezt.

Rendszereinket partnereink segítségével, az olaszországi PILOMAT s.r.l. által gyártott fizikai akadályok, süllyedő oszlopok és úttorlasz megoldások, valamint a gépjárművek alvázának átvizsgálását elvégző és dokmentáló SecuScan rendszerek alkalmazásával alakítjuk ki.

2012 második felében megkezdtük az Eneo és Videotec, 2015 elejétől pedig az ACTi professzionális videotechnikai termékek importját, melyeket önállóan, illetve nagykereskedelmi partnereink bevonásával értékesítünk, valamint biztosítunk szakszerű műszaki támogatást.

További partnerünk a brit Marshalls, akik a design és a védelem ötvözésével olyan utcai ‘anti-terror’ minősítéssel is rendelkező bútorzatokat gyártanak, melyek beleolvadnak a modern városi környezetbe.

Megoldásaik olyan elemeket tartalmaznak mint:

  • padok
  • virágtartók
  • kukák
  • biciklitárolók
  • egyedi oszlopok

melyek biztosítják az adott közterület vagy objektum feltűnés mentes védelmét, emellett emelik a város látképének színvonalát.

Ezen berendezések és rendszerek teljes körű védelmet nyújtanak, mind lakossági mind az állami szektorban tevékenykedő ügyfeleink részére.

Teljeskörű támogatást nyújtunk partnereink számára a tervezésen, telepítésen és beüzemelésen keresztül, egészen a berendezések karbantartásával, szervizelésével kapcsolatos feladatok ellátásáig.

Rólunk