ENEO CANDID ÉS CALLISTO KAMERÁK – EGYSÉGES MEGJELENÉS

A modern video megfigyelő rendszerek kiválasztásában a szakmai követelmények, irányelvek és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett ma már kiemelkedő szerepet kapnak az esztétikai szempontok is. Az igényesebb végfelhasználók a megfelelő műszaki paraméterek kiválasztása mellett, egyre gyakrabban törekszenek egységes, homogén megjelenésű rendszerek kialakítására. Az eneo két új termékcsaládja a Candid és a Callisto kiváló választás lehet ezen felhasználók számára, az egységes dizájn és a plug&play működésből adódó egyszerű és gyorstelepítési, beüzemelési lehetőségek miatt, legyen az analóg, IP, HDcctv vagy ezek kombinációja.

Candid kameracsalád: elegancia és könnyű telepíthetőség minden alkalmazáshoz
Az elegáns megjelenésű Candid bullet kamerák, kompakt kivitelben, csatlakozásra kész (plug&play) állapotban kerülnek szállításra, kicsi, közepes és nagy méretben, analóg, IP és HDcctv technológiával. A telepítők munkáját segítve a kamerák tartóra szerelve, beállított fókusszal érkeznek, szerelt, minden szükséges csatlakozóval ellátva, a kamera talpon keresztüli, rejtett kábelkivezetéssel. Az új, telepítést segítő csatlakozódoboz használatával nem szükséges többé a kábelek méretre vágásával bíbelődni, mivel a túl hosszú kábelek egyszerűen feltekerhetők a masszív, időjárás álló, fröccsöntött dobozban, ami elegendő helyet biztosít egy tápegység számára is, mégis diszkréten a háttérbe olvad a kamera talpa mögött.

Callisto dome kamerák: masszív kivitel, diszkrét, megjelenés
A Callisto dome egy igazi technológiai Jolly-Joker, melynek számos verziója elérhető analóg, IP és HDcctv változatban. A 119×140 mm-es méretéből adódóan tökéletes választás diszkrét biztonsági alkalmazásokban. A robosztus, IP68-as tokozású alumínium test abszolút por és vízálló, valamint megfelelő védelmet biztosít a kamera számára, minden időjárási körülmény között, -20 és +50°C között. Mindebből adódóan a Callisto dome kamera ideális választás, ha diszkrét megoldást keresünk, kültéren és beltéren, felületre szerelve falon, vagy mennyezeten, illetve álmennyezetbe süllyesztve egyaránt.